Laatste aflevering De kinderen van Ruinerwold: "Dit is gewoon krankzinnig"

Laatste aflevering De kinderen van Ruinerwold: "Dit is gewoon krankzinnig"

Vanavond (woensdag 14 april) is de laatste aflevering van de vierdelige documentaireserie De kinderen van Ruinerwold te zien op NPO 1. Hoe gaat het nu verder met het spookgezin? "Steeds meer puzzelstukjes bevestigen opnieuw: dit is gewoon krankzinnig."

Lees verder onder de video.

Laatste aflevering <em>De kinderen van Ruinerwold</em>: &quot;Dit is gewoon krankzinnig&quot; Vanavond (woensdag 14 april) is de laatste aflevering van de vierdelige documentaireserie De kinderen van Ruinerwold te zien op NPO 1. Hoe gaat het nu verder met het spookgezin? "Steeds meer puzzelstukjes bevestigen opnieuw: dit is gewoon krankzinnig." Lees verder onder de video. ProcesIn deze laatste aflevering belanden we in het heden. Wordt er een proces aangespannen tegen terrorvader Gerrit Jan van D., die zijn kinderen jarenlang verborg en stelselmatig mishandelde? Volgens één van de zonen ligt de schuld bij zijn vader. Een ander zegt te hopen dat het gezin niet uit elkaar valt. Bekijk de beelden uit De kinderen van Ruinerwold hierboven. De slotaflevering van De kinderen van Ruinerwold is op woensdag 14 april om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De kinderen van Ruinerwold terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Woensdag in Kinderen van Ruinerwold: "Ik liep in vrouwenkleding door de stad" Bekijk deze video » Heftige beelden uit Kinderen van Ruinerwold: agressie vader zorgt voor angstige kinderen Bekijk deze video »
De kinderen van Ruinerwold (4)

'Eigenlijk is dit gewoon krankzinnig.' Kijk vanavond naar de laatste aflevering van de indrukwekkende serie 'De kinderen van Ruinerwold.' De rechtszaak wordt hervat en de kinderen delen hoe ze dit beleven. Vanavond, 21.30u, NPO 1. Kijk de eerste drie afleveringen hier: bit.ly/Ruinerwold2Doc

Posted by 2Doc.nl on Tuesday, April 13, 2021
TV :
Laatste aflevering De kinderen van Ruinerwold: "Dit is gewoon krankzinnig"

Proces
In deze laatste aflevering belanden we in het heden. Wordt er een proces aangespannen tegen terrorvader Gerrit Jan van D., die zijn kinderen jarenlang verborg en stelselmatig mishandelde? Volgens één van de zonen ligt de schuld bij zijn vader. Een ander zegt te hopen dat het gezin niet uit elkaar valt.

Bekijk de beelden uit De kinderen van Ruinerwold hierboven.

De slotaflevering van De kinderen van Ruinerwold is op woensdag 14 april om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De kinderen van Ruinerwold terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering De kinderen van Ruinerwold: "Dit is gewoon krankzinnig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier