De Vooravond gemist? Fidan en Renze bespreken 'de zombie-baan'

De Vooravond gemist? Fidan en Renze bespreken 'de zombie-baan'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Fidan en Renze bespreken 'de zombie-baan' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De zombie-baan is een baan die nog wel bestaat, maar makkelijk vervangen kan worden door automatisering. Honderden banen kunnen dus zogenaamd de prullenbak in, omdat het door robots uitgevoerd zou kunnen worden. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Fidan en Renze bespreken 'de zombie-baan'

De zombie-baan is een baan die nog wel bestaat, maar makkelijk vervangen kan worden door automatisering. Honderden banen kunnen dus zogenaamd de prullenbak in, omdat het door robots uitgevoerd zou kunnen worden.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Fidan en Renze bespreken 'de zombie-baan' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier