Video: Sidney Smeets reageert op ophef over grensoverschrijdend gedrag

Video: Sidney Smeets reageert op ophef over grensoverschrijdend gedrag

D66 gaat een intern onderzoek doen naar Tweede Kamerlid Sidney Smeets. De partij start met dit onderzoek omdat er op social media verschillende berichten zijn verschenen waarin mannen en jongens zeggen grensoverschrijdend benaderd te zijn door het Kamerlid.

Teskst gaat verder onder de video.

Video: <em>Sidney Smeets</em> reageert op ophef over <em>grensoverschrijdend</em> gedrag D66 gaat een intern onderzoek doen naar Tweede Kamerlid Sidney Smeets. De partij start met dit onderzoek omdat er op social media verschillende berichten zijn verschenen waarin mannen en jongens zeggen grensoverschrijdend benaderd te zijn door het Kamerlid. Teskst gaat verder onder de video. Reactie Sidney SmeetsSmeets zelf heeft ook een reactie gegeven op alle commotie die is ontstaan: "In sommige berichten lees ik dat mensen contact met mij als ongewenst hebben ervaren. Dat vind ik zeer naar, want dat was niet mijn intentie." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Sidney Smeets reageert op ophef over grensoverschrijdend gedrag

Reactie Sidney Smeets
Smeets zelf heeft ook een reactie gegeven op alle commotie die is ontstaan: "In sommige berichten lees ik dat mensen contact met mij als ongewenst hebben ervaren. Dat vind ik zeer naar, want dat was niet mijn intentie."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Sidney Smeets reageert op ophef over grensoverschrijdend gedrag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier