LuckyTV: Testvakantie Rhodos is regelrechte ramp: "Al twintig mensen spoorloos"

LuckyTV: Testvakantie Rhodos is regelrechte ramp: "Al twintig mensen spoorloos"

189 uitverkorenen vlogen afgelopen maandag (12 april) naar het Griekse eiland Rhodos voor een heuse 'testvakantie'. Acht dagen lang mogen de vakantiegangers genieten van wat voor hen een droomvakantie had moeten worden, helaas liep het uit op een totale hel.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

LuckyTV: <em>Testvakantie</em> Rhodos is regelrechte <em>ramp</em>: &quot;Al twintig mensen <em>spoorloos</em>&quot; 189 uitverkorenen vlogen afgelopen maandag (12 april) naar het Griekse eiland Rhodos voor een heuse 'testvakantie'. Acht dagen lang mogen de vakantiegangers genieten van wat voor hen een droomvakantie had moeten worden, helaas liep het uit op een totale hel. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. Eén grote chaosLuckyTV heeft via nog onbekende bronnen exclusieve beelden vanuit Rhodos kunnen bemachtigen en het is één grote chaos op het zonovergoten eiland. In een vlog van een van de testpersonen is te horen dat er al ruim twintig mensen zijn verdwenen op het resort, wat er met hen is gebeurd is nog onduidelijk. Als klap op de vuurpijl hebben de vakantiegangers ook geen toegang meer tot eten en drinken. Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Joost Eerdmans wil dat Farid Azarkan bek houdt en Liane den Haan is dronken Bekijk deze video » LuckyTV: koning Willy worstelt met mondkapje bij bezoek aan verzorgingstehuis Bekijk deze video » LuckyTV: scherp interview over slapen: ‘Hoe weet ik dat je niet gewoon wat lult?’ Bekijk deze video »
Talkshow :
LuckyTV: Testvakantie Rhodos is regelrechte ramp: "Al twintig mensen spoorloos"

Eén grote chaos
LuckyTV heeft via nog onbekende bronnen exclusieve beelden vanuit Rhodos kunnen bemachtigen en het is één grote chaos op het zonovergoten eiland. In een vlog van een van de testpersonen is te horen dat er al ruim twintig mensen zijn verdwenen op het resort, wat er met hen is gebeurd is nog onduidelijk. Als klap op de vuurpijl hebben de vakantiegangers ook geen toegang meer tot eten en drinken.

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Testvakantie Rhodos is regelrechte ramp: "Al twintig mensen spoorloos" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier