Jan Smeets bij Beau over Pinkpop: "Bruce Springsteen zorgde dat Paul McCartney kwam"

Jan Smeets bij Beau over Pinkpop: "Bruce Springsteen zorgde dat Paul McCartney kwam"

Mister Pinkpop Jan Smeets neemt na vijftig jaar afscheid van zijn geliefde festival - hoewel de kans groot is dat hij er wel blijft rondlopen. Bij Beau blikt hij terug met enkele sappige anekdotes: "Bruce Springsteen zorgde ervoor dat Paul McCartney kwam."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 14 april terugkijken bij Gids.tv.

Jan Smeets bij <em>Beau</em> over Pinkpop: &quot;Bruce Springsteen zorgde dat Paul McCartney kwam&quot; Mister Pinkpop Jan Smeets neemt na vijftig jaar afscheid van zijn geliefde festival - hoewel de kans groot is dat hij er wel blijft rondlopen. Bij Beau blikt hij terug met enkele sappige anekdotes: "Bruce Springsteen zorgde ervoor dat Paul McCartney kwam." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 14 april terugkijken bij Gids.tv. VaderHet gesprek begint met een terugblik op de rol van Smeets zelf, die als een soort vader voor het festival fungeerde. Jarenlang sprak hij het publiek toe met wijze woorden en Smeets hoopt dat er soms ook naar geluisterd is. Vervolgens komt het gesprek echter op Springsteen, aan wiens concerten volgens Smeets "maar geen einde komt". Springsteen heeft McCartney bij een concert in Engeland overgehaald om op te treden bij Pinkpop. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jan Smeets bij Beau over Pinkpop: "Bruce Springsteen zorgde dat Paul McCartney kwam"

Vader
Het gesprek begint met een terugblik op de rol van Smeets zelf, die als een soort vader voor het festival fungeerde. Jarenlang sprak hij het publiek toe met wijze woorden en Smeets hoopt dat er soms ook naar geluisterd is. Vervolgens komt het gesprek echter op Springsteen, aan wiens concerten volgens Smeets "maar geen einde komt". Springsteen heeft McCartney bij een concert in Engeland overgehaald om op te treden bij Pinkpop.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jan Smeets bij Beau over Pinkpop: "Bruce Springsteen zorgde dat Paul McCartney kwam" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier