Bekijk vlog testvakantie Rhodos van Nina en Susanne: ‘Beetje een gevangenis’

Bekijk vlog testvakantie Rhodos van Nina en Susanne: ‘Beetje een gevangenis’

Nina en Susanne zijn twee van de 189 gelukkigen die zijn uitgekozen om coronaproof op vakantie te gaan naar het Griekse eiland Rhodos. Voor de Telegraaf vloggen ze, zodat de achterblijvers een goed beeld krijgen van wat er zoal gebeurt tijdens deze testvakantie onder de Griekse zon. Ze genieten volop, maar ze mogen het resort niet verlaten. “Het is ook een beetje een gevangenis.”

Bekijk Telegraaf-vlog over de testvakantie op Rhodos van Nina en Susanne in de video hieronder.

Bekijk vlog <em>testvakantie Rhodos</em> van Nina en Susanne: ‘Beetje een gevangenis’ Nina en Susanne zijn twee van de 189 gelukkigen die zijn uitgekozen om coronaproof op vakantie te gaan naar het Griekse eiland Rhodos. Voor de Telegraaf vloggen ze, zodat de achterblijvers een goed beeld krijgen van wat er zoal gebeurt tijdens deze testvakantie onder de Griekse zon. Ze genieten volop, maar ze mogen het resort niet verlaten. “Het is ook een beetje een gevangenis.” Bekijk Telegraaf-vlog over de testvakantie op Rhodos van Nina en Susanne in de video hieronder. Video: in dit hotel op Rhodos verblijven de Nederlandse testvakantiegangers Bekijk deze video » LuckyTV: Testvakantie Rhodos is regelrechte ramp: "Al twintig mensen spoorloos" Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk vlog testvakantie Rhodos van Nina en Susanne: ‘Beetje een gevangenis’


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk vlog testvakantie Rhodos van Nina en Susanne: ‘Beetje een gevangenis’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier