Tafel Voor Twee: Regina vertelt partner dat ze schoon is verklaard na zwaar ziekbed

Tafel Voor Twee: Regina vertelt partner dat ze schoon is verklaard na zwaar ziekbed

In Tafel Voor Twee heeft Regina een emotionele boodschap voor haar geliefde. Ze hebben een zware tijd doorgemaakt, aangezien Regina werd getroffen door leukemie. Ze wil haar partner bedanken voor alles, maar daarbij heeft ze ook positief bericht voor hem, ze is namelijk schoon verklaard.

Bekijk het fragment van Tafel Voor Twee in de video hieronder.

Tafel Voor Twee is elke woensdag rond 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Tafel Voor Twee terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tafel Voor Twee</em>: Regina vertelt partner dat ze schoon is verklaard na zwaar ziekbed In Tafel Voor Twee heeft Regina een emotionele boodschap voor haar geliefde. Ze hebben een zware tijd doorgemaakt, aangezien Regina werd getroffen door leukemie. Ze wil haar partner bedanken voor alles, maar daarbij heeft ze ook positief bericht voor hem, ze is namelijk schoon verklaard. Bekijk het fragment van Tafel Voor Twee in de video hieronder. Tafel Voor Twee is elke woensdag rond 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Tafel Voor Twee terugkijken bij Gids.tv. Emotionele eerste beelden Tafel voor twee: van spijtbetuiging tot huwelijksaanzoek Bekijk deze video » Tafel Voor Twee: Jaimie blundert met ring tijdens huwelijksaanzoek Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tafel Voor Twee: Regina vertelt partner dat ze schoon is verklaard na zwaar ziekbed of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier