Goedemorgen Nederland: vakbonden willen coronasteun tot einde van het jaar

Goedemorgen Nederland: vakbonden willen coronasteun tot einde van het jaar

Vakbond FNV en werkgeversorganisatie VNO-NCW doen een dringende oproep aan de politiek: verleng de steunmaatregelen tot zeker eind dit jaar. Ook pleiten zij voor een een nationaal herstelplan tot in 2023 en vinden ze dat de belastingen niet verhoogd moeten worden, zo schrijft het AD. 

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: vakbonden willen coronasteun tot einde van het jaar Vakbond FNV en werkgeversorganisatie VNO-NCW doen een dringende oproep aan de politiek: verleng de steunmaatregelen tot zeker eind dit jaar. Ook pleiten zij voor een een nationaal herstelplan tot in 2023 en vinden ze dat de belastingen niet verhoogd moeten worden, zo schrijft het AD.  Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: horecaondernemers woedend om 538 Oranjefeest in Breda Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: ANWB viert 75-jarig bestaan met elektrische auto Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: vakbonden willen coronasteun tot einde van het jaar


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: vakbonden willen coronasteun tot einde van het jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier