Dennis Weening te gast in De Stilste Show van StukTV: "Nog nooit zo hard stil moeten lachen"

Dennis Weening te gast in De Stilste Show van StukTV: "Nog nooit zo hard stil moeten lachen"

Presentator Dennis Weening laat woensdag weten mee te doen aan het nieuwe seizoen van De Stilste Show. Dennis lijkt het erg naar zijn zin te hebben met de StukTV-mannen.

"Heb nog nooit zo hard 'gelachen'"
"Vandaag opnames gehad van De Stilste show van StukTV. En ben natuurlijk super goed in stil zijn.... Heb in ieder geval nog nooit zo hard stil moeten lachen als vandaag", schrijft Dennis bij de onderstaande Instagrampost. Bekijk daaronder beelden tijdens de opnamedag van De Stilste Show met Dennis.

Je kunt het nieuwe seizoen van De Stilste Show binnenkort zien op het YouTube-kanaal van StukTV.

Bekijk de video onder de Instagrampost.

<em>Dennis Weening</em> te gast in <em>De Stilste Show</em> van <em>StukTV</em>: &quot;Nog nooit zo hard stil moeten lachen&quot; Presentator Dennis Weening laat woensdag weten mee te doen aan het nieuwe seizoen van De Stilste Show. Dennis lijkt het erg naar zijn zin te hebben met de StukTV-mannen. "Heb nog nooit zo hard 'gelachen'""Vandaag opnames gehad van De Stilste show van StukTV. En ben natuurlijk super goed in stil zijn.... Heb in ieder geval nog nooit zo hard stil moeten lachen als vandaag", schrijft Dennis bij de onderstaande Instagrampost. Bekijk daaronder beelden tijdens de opnamedag van De Stilste Show met Dennis. Je kunt het nieuwe seizoen van De Stilste Show binnenkort zien op het YouTube-kanaal van StukTV. Bekijk de video onder de Instagrampost. View this post on Instagram A post shared by Dennis Weening (@dennisweeningofficial) Bekijk ook Wie het laatst lacht gemist? Dennis Weening komt op horror-bruiloft terecht Bekijk deze video » Zien: Dennis Weening blikt terug op overwinning in programma Hunted VIPS Bekijk deze video »
Entertainment :
Dennis Weening te gast in De Stilste Show van StukTV: "Nog nooit zo hard stil moeten lachen"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dennis Weening te gast in De Stilste Show van StukTV: "Nog nooit zo hard stil moeten lachen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier