Zien: Sjaak duwde Paris Hilton in gezicht: ''Ik wist niet dat zij het was"

Zien: Sjaak duwde Paris Hilton in gezicht: ''Ik wist niet dat zij het was"

In een extra aflevering van Release Reacties vertelt Sjaak over zijn angsten, de rechtszaak tegen ''zijn familie'' en over zijn conflict met Paris Hilton tijdens een feest. Bekijk de Release Reacties-aflevering met Sjaak hieronder.

"Ik wist niet dat zij het was"
Sjaak vertelt tijdens het 538-interview over het moment waarop hij Paris Hilton in haar gezicht duwde op een feest: "Ik heb Paris Hilton een keer leip in haar gezicht geduwd. Ik was in LA, maar ik wist niet dat zij het was. Ze zag eruit als een junk. Ik was met een andere dame", zegt Sjaak in de video hieronder. (vanaf 4:00 minuten)

Zien: <em>Sjaak</em> duwde <em>Paris Hilton</em> in gezicht: ''Ik wist niet dat zij het was&quot; In een extra aflevering van Release Reacties vertelt Sjaak over zijn angsten, de rechtszaak tegen ''zijn familie'' en over zijn conflict met Paris Hilton tijdens een feest. Bekijk de Release Reacties-aflevering met Sjaak hieronder. "Ik wist niet dat zij het was"Sjaak vertelt tijdens het 538-interview over het moment waarop hij Paris Hilton in haar gezicht duwde op een feest: "Ik heb Paris Hilton een keer leip in haar gezicht geduwd. Ik was in LA, maar ik wist niet dat zij het was. Ze zag eruit als een junk. Ik was met een andere dame", zegt Sjaak in de video hieronder. (vanaf 4:00 minuten) Bekijk ook Zien: grootste testevenement van Nederland op 24 april Bekijk deze video » Davina Michelle over 538 Oranjedag: "Hierna lig ik er een week af!" (video) Bekijk deze video »
Show :
Zien: Sjaak duwde Paris Hilton in gezicht: ''Ik wist niet dat zij het was"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Sjaak duwde Paris Hilton in gezicht: ''Ik wist niet dat zij het was" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier