Op1: Vakbondsbazen Ingrid Thijssen en Tuur Elzinga wil een nationaal herstelplan

Op1: Vakbondsbazen Ingrid Thijssen en Tuur Elzinga wil een nationaal herstelplan

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Vakbondsbazen Ingrid Thijssen en Tuur Elzinga wil een <em>nationaal herstelplan</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vakbondsleiders Thijssen en Elzinga willen snel een nationaal herstelplan voor de economie, zo stellen ze bij Op1: "Wij als vakbonden vinden het tijd om samen toch een signaal af te geven aan het kabinet. We kunnen niet wachten op een formatie, we moeten nu de banen van mensen redden." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Vakbondsbazen Ingrid Thijssen en Tuur Elzinga wil een nationaal herstelplan

Vakbondsleiders Thijssen en Elzinga willen snel een nationaal herstelplan voor de economie, zo stellen ze bij Op1: "Wij als vakbonden vinden het tijd om samen toch een signaal af te geven aan het kabinet. We kunnen niet wachten op een formatie, we moeten nu de banen van mensen redden."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Vakbondsbazen Ingrid Thijssen en Tuur Elzinga wil een nationaal herstelplan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier