LuckyTV: Duitse deelnemer Songfestival wil "in zijn broek plassen" (video)

LuckyTV: Duitse deelnemer Songfestival wil "in zijn broek plassen" (video)

Het Songfestival staat voor de deur en het is tijd om kennis te maken met de deelnemers! LuckyTV begint zijn interviewronde met de Duitse deelnemer.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Duitse deelnemer <em>Songfestival</em> wil &quot;in zijn broek plassen&quot; (video) Het Songfestival staat voor de deur en het is tijd om kennis te maken met de deelnemers! LuckyTV begint zijn interviewronde met de Duitse deelnemer. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. PlassenAls hem gevraagd wordt wat het gekste ding is wat hij op het podium wil doen, antwoord hij: "Ik wil heel graag in mijn broek plassen op het podium! Dat lijkt mij zo gaaf!" Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: koning Willy worstelt met mondkapje bij bezoek aan verzorgingstehuis Bekijk deze video » LuckyTV: park Covidland, je beste optie voor een dagje uit Bekijk deze video » LuckyTV: Testvakantie Rhodos is regelrechte ramp: "Al twintig mensen spoorloos" Bekijk deze video »
TV :
LuckyTV: Duitse deelnemer Songfestival wil "in zijn broek plassen" (video)

Plassen
Als hem gevraagd wordt wat het gekste ding is wat hij op het podium wil doen, antwoord hij: "Ik wil heel graag in mijn broek plassen op het podium! Dat lijkt mij zo gaaf!"

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Duitse deelnemer Songfestival wil "in zijn broek plassen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier