Red Light aflevering 9 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Red Light aflevering 9 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Red Light aflevering 9 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De spanning loopt op in de Nederlandse dramaserie Red Light, waarin drie vrouwen zichzelf verliezen en elkaar vinden in de wereld van prostitutie en mensenhandel. Vanavond is de voorlaatste aflevering. JachthuisSylvia en Esther vluchten samen naar het jachthuis van de familie van Esther. Terwijl Evi de vrouwen volgt, krijgt ze heel slecht nieuws. SchokkendOok Esther krijgt schokkend nieuws dat haar vertrouwensband met Sylvia beschadigt. De twee komen recht tegenover elkaar te staan. Ondertussen zit Ingmar hen op de hielen. Halina Reijn en Carice van Houten over Red Light: "Heel veel actie" Bekijk deze video » Carice van Houten over rol in Red Light: 'Ik was heel zenuwachtig' Bekijk deze video »
Uitzending :
Red Light aflevering 9 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De spanning loopt op in de Nederlandse dramaserie Red Light, waarin drie vrouwen zichzelf verliezen en elkaar vinden in de wereld van prostitutie en mensenhandel. Vanavond is de voorlaatste aflevering.

Jachthuis
Sylvia en Esther vluchten samen naar het jachthuis van de familie van Esther. Terwijl Evi de vrouwen volgt, krijgt ze heel slecht nieuws.

Schokkend
Ook Esther krijgt schokkend nieuws dat haar vertrouwensband met Sylvia beschadigt. De twee komen recht tegenover elkaar te staan. Ondertussen zit Ingmar hen op de hielen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Red Light aflevering 9 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier