Rondje Binnenhof: 'Tjeenk Willink haalt emotie eruit zodat ze weer met Rutte willen'

Rondje Binnenhof: 'Tjeenk Willink haalt emotie eruit zodat ze weer met Rutte willen'

De formatie schiet nog niet erg op, zo is een van de conclusies die wordt getrokken in Rondje Binnenhof. Maar volgens verslaggever Xander van der Wulp is dat ook de bedoeling van informateur Herman Tjeenk Willink. “Het gaat heel erg langzaam. En dat is ook wel een beetje zijn taak. Zijn taak is nu om alle emotie eruit te halen in de hoop dat ze straks misschien toch weer met Mark Rutte willen.”

Bekijk de NOS-video van de online serie Rondje Binnenhof van vrijdag 16 april hieronder.

<em>Rondje Binnenhof</em>: 'Tjeenk Willink haalt emotie eruit zodat ze weer met Rutte willen' De formatie schiet nog niet erg op, zo is een van de conclusies die wordt getrokken in Rondje Binnenhof. Maar volgens verslaggever Xander van der Wulp is dat ook de bedoeling van informateur Herman Tjeenk Willink. “Het gaat heel erg langzaam. En dat is ook wel een beetje zijn taak. Zijn taak is nu om alle emotie eruit te halen in de hoop dat ze straks misschien toch weer met Mark Rutte willen.” Bekijk de NOS-video van de online serie Rondje Binnenhof van vrijdag 16 april hieronder. Rondje Binnenhof: Herman van der Zandt achter de schermen bij debat verkenning Bekijk deze video » Rondje Binnenhof: krabbelt Mark Rutte weer op na vertrouwenscrisis? Bekijk deze video »
Politiek :
Rondje Binnenhof: 'Tjeenk Willink haalt emotie eruit zodat ze weer met Rutte willen'


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rondje Binnenhof: 'Tjeenk Willink haalt emotie eruit zodat ze weer met Rutte willen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier