Britt Dekker in We Want More: ‘Ouders ruiken die ton al’

Britt Dekker in We Want More: ‘Ouders ruiken die ton al’

In We Want More staat er voor de artiesten die optreden veel op het spel. De winnaar gaat namelijk naar huis met maar liefst 100.000 euro. Presentatrice Britt Dekker peilt dan ook regelmatig hoe er bij de kandidaten en diens aanhang over de geldprijs wordt gedacht. “Die ruiken die ton al!”, zegt Britt bij een dolenthousiaste reactie van trotse ouders na een optreden.

Bekijk beelden van de tweede halve finale van We Want More in de video hieronder.

We Want More is elke zaterdag rond 20.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van We Want More terugkijken op Gids.tv.

Britt Dekker in <em>We Want More</em>: ‘Ouders ruiken die ton al’ In We Want More staat er voor de artiesten die optreden veel op het spel. De winnaar gaat namelijk naar huis met maar liefst 100.000 euro. Presentatrice Britt Dekker peilt dan ook regelmatig hoe er bij de kandidaten en diens aanhang over de geldprijs wordt gedacht. “Die ruiken die ton al!”, zegt Britt bij een dolenthousiaste reactie van trotse ouders na een optreden. Bekijk beelden van de tweede halve finale van We Want More in de video hieronder. We Want More is elke zaterdag rond 20.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van We Want More terugkijken op Gids.tv. We Want More: Bekijk het halve finale optreden Patricia van Haastrecht - Keep on Smiling Bekijk deze video » Tweede halve finale We Want More zaterdag bij SBS6: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britt Dekker in We Want More: ‘Ouders ruiken die ton al’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier