Thriller Texas Killing Fields vrijdag te zien bij Net5: bekijk de trailer

Thriller Texas Killing Fields vrijdag te zien bij Net5: bekijk de trailer

Kijk hier waar je Texas Killing Fields kunt streamen.

Als je in de stemming bent voor een misdaad-thriller, zit je vanavond goed bij Net5. Daar wordt de film Texas Killing Fields uitgezonden uit 2011, met onder anderen Sam Worthington, Jeffrey Dean Morgan en Jessica Chastain. Texas Killing Fields, dat gebaseerd is op een waargebeurd verhaal, draait om een rechercheur die een aantal onopgeloste moorden onderzoekt in de moerassen van Texas. Samen met zijn New Yorkse partner krijgt hij te maken met allerlei samenzweringen en doen ze er alles aan om te voorkomen dat er nog meer slachtoffers vallen.

Texas Killing Fields is vrijdag 16 april om 20.30 uur te zien bij Net5. In de video hieronder kun je de trailer van Texas Killing Fields bekijken.

Thriller <em>Texas Killing Fields</em> vrijdag te zien bij Net5: bekijk de trailer Kijk hier waar je Texas Killing Fields kunt streamen. Als je in de stemming bent voor een misdaad-thriller, zit je vanavond goed bij Net5. Daar wordt de film Texas Killing Fields uitgezonden uit 2011, met onder anderen Sam Worthington, Jeffrey Dean Morgan en Jessica Chastain. Texas Killing Fields, dat gebaseerd is op een waargebeurd verhaal, draait om een rechercheur die een aantal onopgeloste moorden onderzoekt in de moerassen van Texas. Samen met zijn New Yorkse partner krijgt hij te maken met allerlei samenzweringen en doen ze er alles aan om te voorkomen dat er nog meer slachtoffers vallen. Texas Killing Fields is vrijdag 16 april om 20.30 uur te zien bij Net5. In de video hieronder kun je de trailer van Texas Killing Fields bekijken. Bekijk trailer Those Who Wish Me Dead met Angelina Jolie: 13 mei in de bioscoop Bekijk deze video » Spaanse thrillerserie The Innocent vanaf 30 april bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Thriller Texas Killing Fields vrijdag te zien bij Net5: bekijk de trailer


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Thriller Texas Killing Fields vrijdag te zien bij Net5: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV