Lilia blaast coaches The Voice Kids omver met I'll Never Love Again

Lilia blaast coaches The Voice Kids omver met I'll Never Love Again

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

Lilia zingt het nummer 'I'll Never Love Again' van Lady Gaga en blaast de coaches omver met haar versie van het nummer. Een dijk van een stem heeft de 13-jarige zangeres. Het is dan ook geen verrassing dat alle vier de coaches de rode knop weten te vinden.

Lilia blaast coaches <em>The Voice Kids</em> omver met <em>I'll Never Love Again</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 16 april terugkijken bij Gids.tv. Lilia zingt het nummer 'I'll Never Love Again' van Lady Gaga en blaast de coaches omver met haar versie van het nummer. Een dijk van een stem heeft de 13-jarige zangeres. Het is dan ook geen verrassing dat alle vier de coaches de rode knop weten te vinden. Slim, knap en goedCoach Ali B is er eigenlijk al uit: "Slim, knap, goed, team Ali zou ik zeggen." Toch willen de andere coaches ook nog even wat zeggen. "Ik voelde dit 100 procent en ik hoop dat je voor mij kiest", aldus Snelle. Het is uiteindelijk aan Lilia om te kiezen met wie zij haar avontuur wil voortzetten. Lilia gaat voor coach Ilse. The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Lilia blaast coaches The Voice Kids omver met I'll Never Love Again

Slim, knap en goed
Coach Ali B is er eigenlijk al uit: "Slim, knap, goed, team Ali zou ik zeggen." Toch willen de andere coaches ook nog even wat zeggen. "Ik voelde dit 100 procent en ik hoop dat je voor mij kiest", aldus Snelle. Het is uiteindelijk aan Lilia om te kiezen met wie zij haar avontuur wil voortzetten. Lilia gaat voor coach Ilse.

The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lilia blaast coaches The Voice Kids omver met I'll Never Love Again of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier