Davina Michelle in Op1 over Songfestival-optreden: "Vereerd dat ik dit podium heb gekregen"

Davina Michelle in Op1 over Songfestival-optreden: "Vereerd dat ik dit podium heb gekregen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

Davina Michelle in <em>Op1</em> over <em>Songfestival-optreden</em>: &quot;Vereerd dat ik dit podium heb gekregen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 april terugkijken bij Gids.tv. Vandaag (16 april) is bekend geworden dat Davina Michelle één van de Nederlandse artiesten is die mag optreden tijdens het Eurovisie Songfestival. Dat is natuurlijk een enorme eer en Davina heeft er enorm veel zin in: "Zp vereerd dat ik dit podium heb gekregen." Als ze zich dan bedenkt voor hoeveel mensen zij straks mag performen, beginnen de zenuwen wel te komen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Davina Michelle in Op1 over Songfestival-optreden: "Vereerd dat ik dit podium heb gekregen"

Vandaag (16 april) is bekend geworden dat Davina Michelle één van de Nederlandse artiesten is die mag optreden tijdens het Eurovisie Songfestival. Dat is natuurlijk een enorme eer en Davina heeft er enorm veel zin in: "Zp vereerd dat ik dit podium heb gekregen." Als ze zich dan bedenkt voor hoeveel mensen zij straks mag performen, beginnen de zenuwen wel te komen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Davina Michelle in Op1 over Songfestival-optreden: "Vereerd dat ik dit podium heb gekregen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier