Zien: Leeuwarden viert feest nadat Cambuur de Eredivisie niet meer kan ontlopen

Zien: Leeuwarden viert feest nadat Cambuur de Eredivisie niet meer kan ontlopen

SC Cambuur kan zich na de 4-1 overwinning op Helmond Sport gaan opmaken voor een terugkeer in de Eredivisie. Duizenden fans verzamelden zich gister buiten het stadion en zorgden voor veel gezang en vuurwerk na afloop van de wedstrijd, dat leverde unieke beelden op.

Tekst gaat verder ronder de video.

Zien: <em>Leeuwarden</em> viert feest nadat <em>Cambuur</em> de <em>Eredivisie</em> niet meer kan ontlopen SC Cambuur kan zich na de 4-1 overwinning op Helmond Sport gaan opmaken voor een terugkeer in de Eredivisie. Duizenden fans verzamelden zich gister buiten het stadion en zorgden voor veel gezang en vuurwerk na afloop van de wedstrijd, dat leverde unieke beelden op. Tekst gaat verder ronder de video. EredivisieDe promotie van SC Cambuur is niet officieel, maar het zal voor nummer drie Almere City lastig worden om een gat van veertig goals te overbruggen. De club uit Leeuwarden was vorig seizoen ook al hard op weg om terug te keren op het hoogste niveau in Nederland, helaas gooide corona roet in het eten en kon dat feest niet doorgaan. Bekijk de beelden van ESPN NL hierboven. Bekijk ook Henk de Jong nog steeds boos op besluit KNVB: "We zijn wel genaaid" (video) Bekijk deze video » Zien: Groot feest in Leeuwarden om winterkampioenschao Cambuur (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Leeuwarden viert feest nadat Cambuur de Eredivisie niet meer kan ontlopen

Eredivisie
De promotie van SC Cambuur is niet officieel, maar het zal voor nummer drie Almere City lastig worden om een gat van veertig goals te overbruggen. De club uit Leeuwarden was vorig seizoen ook al hard op weg om terug te keren op het hoogste niveau in Nederland, helaas gooide corona roet in het eten en kon dat feest niet doorgaan.

Bekijk de beelden van ESPN NL hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Leeuwarden viert feest nadat Cambuur de Eredivisie niet meer kan ontlopen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier