Beau: Hugo de Jonge positief over vakantie vieren, Mark Rutte is voorzichtiger

Beau: Hugo de Jonge positief over vakantie vieren, Mark Rutte is voorzichtiger

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 16 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

De coronacrisis duurt maar voort, terwijl de zomer in aantocht is. Het is voor velen nu dan ook de grote vraag hoe we deze keer zomervakantie kunnen vieren. Jaïr Ferwerda vraagt Hugo de Jonge en Mark Rutte of we al een vakantiehuisje kunnen boeken of niet. “Ik zou er even mee wachten”, zegt Rutte. Maar De Jonge schat in dat er in de zomer weer heel wat kan…

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Hugo de Jonge positief over vakantie vieren, Mark Rutte is voorzichtiger Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 16 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. De coronacrisis duurt maar voort, terwijl de zomer in aantocht is. Het is voor velen nu dan ook de grote vraag hoe we deze keer zomervakantie kunnen vieren. Jaïr Ferwerda vraagt Hugo de Jonge en Mark Rutte of we al een vakantiehuisje kunnen boeken of niet. “Ik zou er even mee wachten”, zegt Rutte. Maar De Jonge schat in dat er in de zomer weer heel wat kan… Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Hugo de Jonge positief over vakantie vieren, Mark Rutte is voorzichtiger


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau: Hugo de Jonge positief over vakantie vieren, Mark Rutte is voorzichtiger of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier