Op1: ongemakkelijke stilte als Paul de Leeuw gast Davina Michelle aankondigt

Op1: ongemakkelijke stilte als Paul de Leeuw gast Davina Michelle aankondigt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

Niet alleen Beau blunderde vrijdag in zijn talkshow, ook bij Paul de Leeuw verliep de presentatie niet helemaal soepel. Nadat hij in Op1 Davina Michelle aankondigt, valt er nogal een pijnlijke stilte.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em>: ongemakkelijke stilte als Paul de Leeuw gast Davina Michelle aankondigt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 april terugkijken bij Gids.tv. Niet alleen Beau blunderde vrijdag in zijn talkshow, ook bij Paul de Leeuw verliep de presentatie niet helemaal soepel. Nadat hij in Op1 Davina Michelle aankondigt, valt er nogal een pijnlijke stilte. Lees verder onder de video. De Leeuw dacht dat er nog een filmpje zou komenDe Leeuw leest voor dat Davina gaat optreden bij het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Vervolgens komt er geen vraag voor de zangeres, valt er een stilte en klinkt vervolgens hard gelach van de gasten. “Ik dacht: er komt nog een filmpje ofzo”, aldus De Leeuw. Bekijk het fragment van Op1 in een video van de Telegraaf hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: ongemakkelijke stilte als Paul de Leeuw gast Davina Michelle aankondigt

De Leeuw dacht dat er nog een filmpje zou komen
De Leeuw leest voor dat Davina gaat optreden bij het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Vervolgens komt er geen vraag voor de zangeres, valt er een stilte en klinkt vervolgens hard gelach van de gasten. “Ik dacht: er komt nog een filmpje ofzo”, aldus De Leeuw.

Bekijk het fragment van Op1 in een video van de Telegraaf hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: ongemakkelijke stilte als Paul de Leeuw gast Davina Michelle aankondigt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier