Pak De Macht: ‘China gebruikt panda’s voor politiek en diplomatie’

Pak De Macht: ‘China gebruikt panda’s voor politiek en diplomatie’

China blijkt een heel bijzonder middel in te zetten als politiek smeer- en drukmiddel. In Pak De Macht praat Tim Hofman met kenner, die stelt dat China de panda’s inzet voor politiek en diplomatie. Panda’s komen namelijk alleen in China voor, als bijvoorbeeld westerse landen een panda willen, gaan ze in gesprek met de Chinese overheid.

Bekijk het fragment van Pak De Macht in de video hieronder.

Pak De Macht is elke donderdag om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Pak De Macht terugkijken bij Gids.tv.

<em>Pak De Macht</em>: ‘China gebruikt panda’s voor politiek en diplomatie’ China blijkt een heel bijzonder middel in te zetten als politiek smeer- en drukmiddel. In Pak De Macht praat Tim Hofman met kenner, die stelt dat China de panda’s inzet voor politiek en diplomatie. Panda’s komen namelijk alleen in China voor, als bijvoorbeeld westerse landen een panda willen, gaan ze in gesprek met de Chinese overheid. Bekijk het fragment van Pak De Macht in de video hieronder. Pak De Macht is elke donderdag om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Pak De Macht terugkijken bij Gids.tv. Video: Chinese onderzoekers ontwikkelen revolutionaire computerkleding Bekijk deze video » BOOS gemist? Tim Hofman gaat verhaal halen bij Nike over dwangarbeid Oeigoeren Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pak De Macht: ‘China gebruikt panda’s voor politiek en diplomatie’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier