Hilarische beelden: Max Verstappen sloopt microfoon statief tijdens interview

Hilarische beelden: Max Verstappen sloopt microfoon statief tijdens interview

In verband met de coronamaatregels zien de Formule 1 interviews er dit jaar anders uit dan normaal, de microfoon van de racer moet op een statief staan zodat de kans op besmettingen kleiner is. Max Verstappen was het hier alleen niet mee eens tijdens een interview met Olav Mol.

Tekst gaat verder onder de video.

Hilarische beelden: <em>Max Verstappen</em> sloopt microfoon statief tijdens interview In verband met de coronamaatregels zien de Formule 1 interviews er dit jaar anders uit dan normaal, de microfoon van de racer moet op een statief staan zodat de kans op besmettingen kleiner is. Max Verstappen was het hier alleen niet mee eens tijdens een interview met Olav Mol. Tekst gaat verder onder de video. CoronaproofTijdens het interview met Olav Mol stoot Max meerdere malen zijn been aan het statief waarop de microfoon bevestigd is: “Jezus ik blijf de hele tijd tegen dat ding aan trappen.” Max onderneemt initiatief en sloopt de microfoon van het statief af, Olav Mol kan erom lachen: “Volledig coronaproof joh, de hele wereld heeft die microfoon al beet gehad.” Bekijk het volledige interview van Ziggo Sport hierboven. De Formule 1 GP van Emilia-Romagna is zondag 18 april om 15.00 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 16 april zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien bij Ziggo. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk hier alles van de Formule 1. Bekijk ook Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Emilia-Romagna Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Emilia-Romagna Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP van Emilia-Romagna Bekijk deze video »
Formule 1 :
Hilarische beelden: Max Verstappen sloopt microfoon statief tijdens interview

Coronaproof
Tijdens het interview met Olav Mol stoot Max meerdere malen zijn been aan het statief waarop de microfoon bevestigd is: “Jezus ik blijf de hele tijd tegen dat ding aan trappen.” Max onderneemt initiatief en sloopt de microfoon van het statief af, Olav Mol kan erom lachen: “Volledig coronaproof joh, de hele wereld heeft die microfoon al beet gehad.”

Bekijk het volledige interview van Ziggo Sport hierboven.

De Formule 1 GP van Emilia-Romagna is zondag 18 april om 15.00 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 16 april zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien bij Ziggo. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk hier alles van de Formule 1.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden: Max Verstappen sloopt microfoon statief tijdens interview of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier