We Want More: wat gaat Senna doen met 100.000 euro?

We Want More: wat gaat Senna doen met 100.000 euro?

Vanavond (17 april) is het weer tijd voor een avondje genieten van nachtegaaltjes in een nieuwe aflevering van We Want More. Zo krijgen we ook de stem van Senna opnieuw te horen. In de auditie zong zij 'Ik Leef Mijn Eigen Leven'. Wat nou als Senna die 100.000 euro in handen krijgt na het winnen van het programma? "Ik wil heel graag een scooter", aldus de zangeres. Dus gaan Thomas en Senna alvast een kijkje nemen.

Bekijk de video van We Want More hieronder.

<em>We Want More</em>: wat gaat Senna doen met <em>100.000 euro</em>? Vanavond (17 april) is het weer tijd voor een avondje genieten van nachtegaaltjes in een nieuwe aflevering van We Want More. Zo krijgen we ook de stem van Senna opnieuw te horen. In de auditie zong zij 'Ik Leef Mijn Eigen Leven'. Wat nou als Senna die 100.000 euro in handen krijgt na het winnen van het programma? "Ik wil heel graag een scooter", aldus de zangeres. Dus gaan Thomas en Senna alvast een kijkje nemen. Bekijk de video van We Want More hieronder. We Want More is elke zaterdag rond 20.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van We Want More terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Britt Dekker in We Want More: ‘Ouders ruiken die ton al’ Bekijk deze video » Voorproefje We Want More: Luke maakt diepe indruk met Halo van Beyoncé Bekijk deze video » Ali B vraagt meegereisde fans om een feestje te bouwen tijdens We Want More Bekijk deze video »

We Want More is elke zaterdag rond 20.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van We Want More terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op We Want More: wat gaat Senna doen met 100.000 euro? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier