Live stream Amstel Gold Race 2021 (18 april)

Live stream Amstel Gold Race 2021 (18 april)

Kijk zondag 18 april vanaf 08.30 uur LIVE naar de Amstel Gold Race via de livestream hierboven.

Op zondag 18 april is de Amstel Gold Race, de enige wielerklassieker in Nederland. Zowel de vrouwen- als mannenkoers in de Limburgse heuvels is live te zien bij de NOS, op NPO 1 en NOS.nl. Online kun je ook kijken via bovenstaande livestream.

Bij de mannen is de laatste winnaar, Mathieu van der Poel, er niet bij. Grote kanshebbers zijn Wout van Aert, Tom Pidcock en Julian Alaphilippe. Bij de vrouwen zijn dat Annemiek van Vleuten en Marianne Vos.

De Amstel Gold Race 2021 is zondag 18 april live te zien bij de NOS op NPO 1 en NOS.nl, bij Eurosport via de Player en Eurosport 1, op België Eén en via Gids.tv.

Live stream <em>Amstel Gold Race</em> 2021 (18 april) Kijk zondag 18 april vanaf 08.30 uur LIVE naar de Amstel Gold Race via de livestream hierboven. Op zondag 18 april is de Amstel Gold Race, de enige wielerklassieker in Nederland. Zowel de vrouwen- als mannenkoers in de Limburgse heuvels is live te zien bij de NOS, op NPO 1 en NOS.nl. Online kun je ook kijken via bovenstaande livestream. Bij de mannen is de laatste winnaar, Mathieu van der Poel, er niet bij. Grote kanshebbers zijn Wout van Aert, Tom Pidcock en Julian Alaphilippe. Bij de vrouwen zijn dat Annemiek van Vleuten en Marianne Vos. De Amstel Gold Race 2021 is zondag 18 april live te zien bij de NOS op NPO 1 en NOS.nl, bij Eurosport via de Player en Eurosport 1, op België Eén en via Gids.tv.
Live :
Live stream Amstel Gold Race 2021 (18 april)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Amstel Gold Race 2021 (18 april) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier