Video: Groot verdriet om brand bij skibaan in Uden: "Dit doet heel veel pijn"

Video: Groot verdriet om brand bij skibaan in Uden: "Dit doet heel veel pijn"

Op een skibaan in Uden was dit weekend een grote brand. Bij de sportclub van honderden kinderen was een groot vuur ontstaan. De politie houdt rekening dat de brand is aangestoken. Meerdere jongeren kunnen dat niet geloven. Het is een populaire plek, honderden kinderen kregen skiles op de skibaan in Uden.

Bekijk de NOS Jeugdjournaal-beelden over de grote brand hieronder.

Video: <em>Groot verdriet</em> om brand bij skibaan in <em>Uden</em>: &quot;Dit doet heel veel pijn&quot; Op een skibaan in Uden was dit weekend een grote brand. Bij de sportclub van honderden kinderen was een groot vuur ontstaan. De politie houdt rekening dat de brand is aangestoken. Meerdere jongeren kunnen dat niet geloven. Het is een populaire plek, honderden kinderen kregen skiles op de skibaan in Uden. Bekijk de NOS Jeugdjournaal-beelden over de grote brand hieronder. Bekijk ook Heftige beelden: zeer grote brand in meubelwinkel Capelle Bekijk deze video » Spectaculaire beelden: Chirurgen doen hartoperatie tijdens grote brand in ziekenhuis Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Groot verdriet om brand bij skibaan in Uden: "Dit doet heel veel pijn"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Groot verdriet om brand bij skibaan in Uden: "Dit doet heel veel pijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier