Trailer: Creed 2 met Michael B. Jordan zondag te zien bij RTL 7

Trailer: Creed 2 met Michael B. Jordan zondag te zien bij RTL 7

Rocky Balboa (Sylvester Stallone) is in Creed 2 inmiddels aardig op leeftijd. Hij staat zelf ook niet meer in de boksring, hij is coach en mentor van Adonis Johnson (Michael B. Jordan), de zoon van Rocky's oude rivaal en vriend Apollo Creed.

Bekijk de trailer van de dramafilm Creed 2 hieronder. Creed 2 is zondag 18 april om 20:00 uur te zien bij RTL 7.

Trailer: <em>Creed 2</em> met <em>Michael B. Jordan</em> zondag te zien bij <em>RTL 7</em> Rocky Balboa (Sylvester Stallone) is in Creed 2 inmiddels aardig op leeftijd. Hij staat zelf ook niet meer in de boksring, hij is coach en mentor van Adonis Johnson (Michael B. Jordan), de zoon van Rocky's oude rivaal en vriend Apollo Creed. Bekijk de trailer van de dramafilm Creed 2 hieronder. Creed 2 is zondag 18 april om 20:00 uur te zien bij RTL 7. Bekijk ook Bekijk trailer Selena, The Series Part 2: vanaf 4 mei te zien op Netflix Bekijk deze video » Vera seizoen 1 vanaf vrijdag te zien op RTL 8: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Creed 2 met Michael B. Jordan zondag te zien bij RTL 7


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Creed 2 met Michael B. Jordan zondag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier