Zien: Nicolette van Dam filmt angstige Bas Smit tussen de schapen: "Gevaarlijk ras"

Zien: Nicolette van Dam filmt angstige Bas Smit tussen de schapen: "Gevaarlijk ras"

Bas Smit en Nicolette van Dam zijn een dagje op het platteland. Bas beleeft het wel anders dan hij had verwacht: "Altijd opscheppen dat ie op het platteland is opgegroeid. Sinds vanmiddag toch echt m’n twijfels", schrijft Nicolette van Dam grappend bij de onderstaande video.

__"Gevaarlijk ras hoor"
Bas Smit laat weten dat hij het best spannend vond tussen de schapen: "Dit was echt een zeldzaam gevaarlijk ras hoor", grapt Bas onder de video. Zie het fragment hieronder.

Zien: <em>Nicolette van Dam</em> filmt angstige <em>Bas Smit</em> tussen de schapen: &quot;Gevaarlijk ras&quot; Bas Smit en Nicolette van Dam zijn een dagje op het platteland. Bas beleeft het wel anders dan hij had verwacht: "Altijd opscheppen dat ie op het platteland is opgegroeid. Sinds vanmiddag toch echt m’n twijfels", schrijft Nicolette van Dam grappend bij de onderstaande video. __"Gevaarlijk ras hoor"Bas Smit laat weten dat hij het best spannend vond tussen de schapen: "Dit was echt een zeldzaam gevaarlijk ras hoor", grapt Bas onder de video. Zie het fragment hieronder. Bekijk ook Bekijk promo De Amsterdamse Zomer 2021: Deze artiesten zullen optreden Bekijk deze video » Zien: Nicolette van Dam biedt excuses aan voor puinhoop in hotelkamer Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nicolette van Dam filmt angstige Bas Smit tussen de schapen: "Gevaarlijk ras" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier