Zien: zo zag de Amstel Gold Race 2021 zonder publiek eruit

Zien: zo zag de Amstel Gold Race 2021 zonder publiek eruit

Zien: zo zag de <em>Amstel Gold Race 2021</em> zonder publiek eruit Veel wielerfans zullen jaloers zijn op Jente en Rune. Zij wonen langs het parcours van de Amstel Gold Race. Normaal staat het hier vol met publiek, maar dit jaar zijn de fans niet welkom. Meer dan 500 beveiligers en verkeersregelaars houden iedereen tegen. Bekijk de video van Het Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Zien: Eerste wedstrijd voor skaters dankzij coronatesten Bekijk deze video » Rapper Jonna Fraser beantwoordt vragen van kinderen in Het Jeugdjournaal: "Ik ben een nerd" Bekijk deze video » Heftig: Navalny kan binnen enkele dagen overlijden in Russisch strafkamp Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: zo zag de Amstel Gold Race 2021 zonder publiek eruit

Veel wielerfans zullen jaloers zijn op Jente en Rune. Zij wonen langs het parcours van de Amstel Gold Race. Normaal staat het hier vol met publiek, maar dit jaar zijn de fans niet welkom. Meer dan 500 beveiligers en verkeersregelaars houden iedereen tegen.

Bekijk de video van Het Jeugdjournaal hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: zo zag de Amstel Gold Race 2021 zonder publiek eruit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier