Humberto: Huisarts Trudy neemt onduidelijkheid patiënten over coronavaccinatie weg

Humberto: Huisarts Trudy neemt onduidelijkheid patiënten over coronavaccinatie weg

Huisarts Trudy Oldenhuis helpt haar patiënten de wirwar van het vaccinatiebeleid te ontrafelen in de hoop dat ze zich willen laten vaccineren: "Maar als mensen niet willen dan doen ze het niet. Ik zet niemand het mes op de keel, het is een vrije keuze. Maar er zijn veel mensen die twijfelen, omdat er onduidelijkheid over de verschillende vaccins bestaat. Dan ga ik samen met ze zitten en kan ik ze meestal wel geruststellen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Huisarts Trudy neemt onduidelijkheid patiënten over coronavaccinatie weg Huisarts Trudy Oldenhuis helpt haar patiënten de wirwar van het vaccinatiebeleid te ontrafelen in de hoop dat ze zich willen laten vaccineren: "Maar als mensen niet willen dan doen ze het niet. Ik zet niemand het mes op de keel, het is een vrije keuze. Maar er zijn veel mensen die twijfelen, omdat er onduidelijkheid over de verschillende vaccins bestaat. Dan ga ik samen met ze zitten en kan ik ze meestal wel geruststellen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 april terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto: Huisarts Trudy neemt onduidelijkheid patiënten over coronavaccinatie weg


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Huisarts Trudy neemt onduidelijkheid patiënten over coronavaccinatie weg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier