Willy van der Kuijlen overleden: bekijk een van zijn laatste interviews

Willy van der Kuijlen overleden: bekijk een van zijn laatste interviews

Een van de laatste keren dat Willy van der Kuijlen de pers te woord stond was tijdens zijn 70e verjaardag, toen hij werd verrast door de PSV-directie en zijn collega's van het scoutingsteam. "Ik had van te voren verteld dat ik dat allemaal niet hoefde maar ze hebben me toch te grazen genomen", vertelde hij toen met grote glimlach. Bekijk de video van PSV TV hieronder.

<em>Willy van der Kuijlen</em> overleden: bekijk een van zijn laatste interviews Een van de laatste keren dat Willy van der Kuijlen de pers te woord stond was tijdens zijn 70e verjaardag, toen hij werd verrast door de PSV-directie en zijn collega's van het scoutingsteam. "Ik had van te voren verteld dat ik dat allemaal niet hoefde maar ze hebben me toch te grazen genomen", vertelde hij toen met grote glimlach. Bekijk de video van PSV TV hieronder. Bekijk ook Willy van der Kuijlen (74) overleden: bekijk de hoogtepunten van zijn carrière Bekijk deze video »
Voetbal :
Willy van der Kuijlen overleden: bekijk een van zijn laatste interviews


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Willy van der Kuijlen overleden: bekijk een van zijn laatste interviews of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier