Filemon en de Complotten: 'Schijt aan de politie want ik ben heel erg boos'

Filemon en de Complotten: 'Schijt aan de politie want ik ben heel erg boos'

Filemon Wesselink vertelt bij Koffietijd meer over zijn programma Filemon en de Complotten. Hij loopt mee in de wereld van complotdenkers, om meer over deze mensen te weten te komen. In Koffietijd is alvast een fragment te zien van de uitzending van vanavond, met Leo die op het Museumplein aan het demonstreren is. "Ik heb schijt aan de politie want ik ben heel erg boos!"

Bekijk het interview met Filemon Wesselink bij Koffietijd over Filemon en de Complotten in de video hieronder.

Filemon en de Complotten is elke maandag rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Filemon en de Complotten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Filemon en de Complotten</em>: 'Schijt aan de politie want ik ben heel erg boos' Filemon Wesselink vertelt bij Koffietijd meer over zijn programma Filemon en de Complotten. Hij loopt mee in de wereld van complotdenkers, om meer over deze mensen te weten te komen. In Koffietijd is alvast een fragment te zien van de uitzending van vanavond, met Leo die op het Museumplein aan het demonstreren is. "Ik heb schijt aan de politie want ik ben heel erg boos!" Bekijk het interview met Filemon Wesselink bij Koffietijd over Filemon en de Complotten in de video hieronder. Filemon en de Complotten is elke maandag rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Filemon en de Complotten terugkijken bij Gids.tv. Beau gemist? Filemon Wesselink over complotdenkers Bekijk deze video » RTL Boulevard: Filemon Wesselink duikt in de wereld van complotdenkers in nieuw programma Bekijk deze video »
TV :
Filemon en de Complotten: 'Schijt aan de politie want ik ben heel erg boos'


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Filemon en de Complotten: 'Schijt aan de politie want ik ben heel erg boos' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier