Ferry Doedens over OnlyFans in Socials, Seks & Centen: ‘Wat doe ik in godsnaam?’

Ferry Doedens over OnlyFans in Socials, Seks & Centen: ‘Wat doe ik in godsnaam?’

Eerder werd al bekend dat Ferry Doedens niet meer acteert in Goede Tijden, Slechte Tijden, en dat hij tegenwoordig pikante beelden van zichzelf plaatst op OnlyFans om geld te verdienen. In de docuserie Socials, Seks & Centen biedt de acteur een blik achter de schermen werpen van dit veelbesproken platform.

Lees verder onder de video.

Ferry Doedens over OnlyFans in <em>Socials, Seks &amp; Centen</em>: ‘Wat doe ik in godsnaam?’ Eerder werd al bekend dat Ferry Doedens niet meer acteert in Goede Tijden, Slechte Tijden, en dat hij tegenwoordig pikante beelden van zichzelf plaatst op OnlyFans om geld te verdienen. In de docuserie Socials, Seks & Centen biedt de acteur een blik achter de schermen werpen van dit veelbesproken platform. Lees verder onder de video. Ferry Doedens voelt druk om content te makenVia OnlyFans kun je tegen betaling de pikante seksuele content van de influencers bekijken. Doedens vertelt in de seriemeer over zijn nieuwe job. “Je voelt die druk de hele tijd om content te blijven maken”, vertelt Ferry, die ook momenten van twijfel kent. “Wat ben ik in godsnaam aan het doen? Dat gevoel is heel sterk aanwezig op dit moment.” Socials, Seks & Centen is vanaf 26 april elke maandag om 20.25 uur te zien bij NPO 3. Vanaf dan kun je Socials, Seks & Centen terugkijken bij Gids.tv. Ferry Doedens bij Jinek over OnlyFans-profiel: "Geen weg terug" Bekijk deze video » OnlyFans Uncovered vanaf 9 april bij Videoland: bekijk de pikante trailer Bekijk deze video »

Ferry Doedens voelt druk om content te maken
Via OnlyFans kun je tegen betaling de pikante seksuele content van de influencers bekijken. Doedens vertelt in de seriemeer over zijn nieuwe job. “Je voelt die druk de hele tijd om content te blijven maken”, vertelt Ferry, die ook momenten van twijfel kent. “Wat ben ik in godsnaam aan het doen? Dat gevoel is heel sterk aanwezig op dit moment.”

Socials, Seks & Centen is vanaf 26 april elke maandag om 20.25 uur te zien bij NPO 3. Vanaf dan kun je Socials, Seks & Centen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ferry Doedens over OnlyFans in Socials, Seks & Centen: ‘Wat doe ik in godsnaam?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier