Ode aan PSV-held Willy van der Kuijlen door Hans van Breukelen in De Vooravond

Ode aan PSV-held Willy van der Kuijlen door Hans van Breukelen in De Vooravond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

PSV-icoon Willy van der Kuijlen is op 74-jarige leeftijd overleden. De geboren Helmonder leed aan de ziekte van Alzheimer en was al geruime tijd ziek. Hans van Breukelen brengt een ode aan de PSV-held in De Vooravond.

Ode aan PSV-held <em>Willy van der Kuijlen</em> door Hans van Breukelen in De Vooravond Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. PSV-icoon Willy van der Kuijlen is op 74-jarige leeftijd overleden. De geboren Helmonder leed aan de ziekte van Alzheimer en was al geruime tijd ziek. Hans van Breukelen brengt een ode aan de PSV-held in De Vooravond. Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ode aan PSV-held Willy van der Kuijlen door Hans van Breukelen in De Vooravond

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ode aan PSV-held Willy van der Kuijlen door Hans van Breukelen in De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier