Rob Jetten in De Vooravond: "In gaybar ben je snoepje van de week!"

Rob Jetten in De Vooravond: "In gaybar ben je snoepje van de week!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

Rob Jetten vertelt hoe het voor hem voelde toen hij voor het eerst een gaybar inliep in Amsterdam. Ergens was het heel bevrijdend, omdat hij er met mensen zoals hijzelf stond. Tegelijkertijd was je als nieuweling het nieuwe snoepje van de week en werd je aangeraakt door anderen. Hij kan zich voorstellen dat mensen het moeilijk hebben met het stellen van hun eigen grenzen.

Rob Jetten in <em>De Vooravond</em>: &quot;In gaybar ben je snoepje van de week!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. Rob Jetten vertelt hoe het voor hem voelde toen hij voor het eerst een gaybar inliep in Amsterdam. Ergens was het heel bevrijdend, omdat hij er met mensen zoals hijzelf stond. Tegelijkertijd was je als nieuweling het nieuwe snoepje van de week en werd je aangeraakt door anderen. Hij kan zich voorstellen dat mensen het moeilijk hebben met het stellen van hun eigen grenzen. Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rob Jetten in De Vooravond: "In gaybar ben je snoepje van de week!"

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rob Jetten in De Vooravond: "In gaybar ben je snoepje van de week!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier