Op1: Burgemeester Paul Depla van Breda reageert op cancelen 538 Oranjefeest

Op1: Burgemeester Paul Depla van Breda reageert op cancelen 538 Oranjefeest

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Burgemeester Paul Depla van Breda reageert op cancelen <em>538 Oranjefeest</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 april terugkijken bij Gids.tv. Paul Depla, de burgemeester van Breda, is te gast bij Op1 om te praten over het 538 Oranjefeest waar hij geen vergunning voor heeft gegeven. "Tot vorige week was iedereen laaiend enthousiast over dit soort Fieldlab-evenementen. (...) Ik had niet het idee dat er een dusdanige storm op ons af zou komen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Burgemeester Paul Depla van Breda reageert op cancelen 538 Oranjefeest

Paul Depla, de burgemeester van Breda, is te gast bij Op1 om te praten over het 538 Oranjefeest waar hij geen vergunning voor heeft gegeven. "Tot vorige week was iedereen laaiend enthousiast over dit soort Fieldlab-evenementen. (...) Ik had niet het idee dat er een dusdanige storm op ons af zou komen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Burgemeester Paul Depla van Breda reageert op cancelen 538 Oranjefeest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV