Op1: Ajouad El Miloudi over zijn nieuwe programma #Ajouad met "witte mannen, joden en vleeseters"

Op1: Ajouad El Miloudi over zijn nieuwe programma #Ajouad met "witte mannen, joden en vleeseters"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: Ajouad El Miloudi over zijn nieuwe programma <em>#Ajouad</em> met &quot;witte mannen, joden en vleeseters&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Ajouad El Miloudi heeft een nieuw programma: #Ajouad. Hij onderzoekt in drie afleveringen onderwerpen, subgroepen en thema's die actueel en soms controversieel zijn, en waarover de meningen flink uiteen lopen. Bij Op1 vertelt hij waarom hij het zo bijzonder vond om dit programma te maken. Het nieuwe programma #Ajouad is sinds donderdag 15 april drie donderdagen rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de afleveringen van #Ajouad terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Ajouad El Miloudi over zijn nieuwe programma #Ajouad met "witte mannen, joden en vleeseters"

Ajouad El Miloudi heeft een nieuw programma: #Ajouad. Hij onderzoekt in drie afleveringen onderwerpen, subgroepen en thema's die actueel en soms controversieel zijn, en waarover de meningen flink uiteen lopen. Bij Op1 vertelt hij waarom hij het zo bijzonder vond om dit programma te maken.

Het nieuwe programma #Ajouad is sinds donderdag 15 april drie donderdagen rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de afleveringen van #Ajouad terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Ajouad El Miloudi over zijn nieuwe programma #Ajouad met "witte mannen, joden en vleeseters" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier