LuckyTV: NASA-team Ingenuity juicht ook bij aankoop op Amazon

LuckyTV: NASA-team Ingenuity juicht ook bij aankoop op Amazon

Het NASA-team achter de helikoptervlucht van de Ingenuity op Mars had gisteren nog meer redenen om te juichen. Er werd gezamenlijk gezocht naar een drone op Amazon en de uiteindelijke aankoop werd met luid gejuich ontvangen.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: NASA-team Ingenuity juicht ook bij aankoop op Amazon Het NASA-team achter de helikoptervlucht van de Ingenuity op Mars had gisteren nog meer redenen om te juichen. Er werd gezamenlijk gezocht naar een drone op Amazon en de uiteindelijke aankoop werd met luid gejuich ontvangen. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. ZenuwslopendDe verantwoordelijke ruimtevaartwetenschapper maakte een zenuwslopend proces door. Hij was degene die de zoekterm moest invoeren op Google, de juiste producten moest uitzoeken in de webshop van Amazon en de aankoop moest afrekenen. Als alle stappen eenmaal zijn voltooid, kan hij opgelucht ademhalen. Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Testvakantie Rhodos is regelrechte ramp: "Al twintig mensen spoorloos" Bekijk deze video » LuckyTV: Duitse deelnemer Songfestival wil "in zijn broek plassen" (video) Bekijk deze video » LuckyTV: zo werkt de corona schreeuwcabine met discolicht Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: NASA-team Ingenuity juicht ook bij aankoop op Amazon

Zenuwslopend
De verantwoordelijke ruimtevaartwetenschapper maakte een zenuwslopend proces door. Hij was degene die de zoekterm moest invoeren op Google, de juiste producten moest uitzoeken in de webshop van Amazon en de aankoop moest afrekenen. Als alle stappen eenmaal zijn voltooid, kan hij opgelucht ademhalen.

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: NASA-team Ingenuity juicht ook bij aankoop op Amazon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier