Beau gemist? Discussie over nut van Fieldlab-experimenten met o.a. Andreas Voss

Beau gemist? Discussie over nut van Fieldlab-experimenten met o.a. Andreas Voss

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 19 april terugkijken bij Gids.tv.

Het cancelen van het Fieldlab-experiment in Breda, waar 10.000 mensen het 538 Oranjefeest zouden gaan vieren, heeft de discussie over het nut van de experimenten flink aangewakkerd. Aan tafel bij Beau werd de discussie vrolijk voortgezet. Hoogleraar Infectiepreventie Andreas Voss ziet de experimenten als een goede voorbereiding op het openen van de samenleving als niet iedereen beschermd is, maar ziekenhuisvoorzitter David Jongen vindt het zonde van het geld.

<em>Beau</em> gemist? Discussie over nut van Fieldlab-experimenten met o.a. <em>Andreas Voss</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 19 april terugkijken bij Gids.tv. Het cancelen van het Fieldlab-experiment in Breda, waar 10.000 mensen het 538 Oranjefeest zouden gaan vieren, heeft de discussie over het nut van de experimenten flink aangewakkerd. Aan tafel bij Beau werd de discussie vrolijk voortgezet. Hoogleraar Infectiepreventie Andreas Voss ziet de experimenten als een goede voorbereiding op het openen van de samenleving als niet iedereen beschermd is, maar ziekenhuisvoorzitter David Jongen vindt het zonde van het geld. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Discussie over nut van Fieldlab-experimenten met o.a. Andreas Voss

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Discussie over nut van Fieldlab-experimenten met o.a. Andreas Voss of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier