Kijk LIVE naar persconferentie 20 april van Rutte en De Jonge met versoepelingen

Kijk LIVE naar persconferentie 20 april van Rutte en De Jonge met versoepelingen

Bekijk de persconferentie van 20 april door Mark Rutte en Hugo de Jonge over de versoepelingen terug bij Gids.tv.

Kijk hierboven op dinsdag 20 april vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Slechts een week na het presenteren van het 'openingsplan' zijn demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge alweer terug met een nieuwe persconferentie - en dit keer met goed nieuws.

Avondklok
De heren politici zullen een aantal versoepelingen aankondigen. Zo wordt de bezoekregeling thuis verruimd, mogen terrassen onder bepaalde voorwaarden weer openen én wordt de avondklok afgeschaft. Het lijken misschien broodkruimels, maar toch zijn het versoepelingen waar de Nederlandse samenleving al tijden naar smacht.

Kijk hierboven op dinsdag 20 april vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de persconferentie van Rutte en De Jonge van dinsdag 13 april terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie 20 april</em> van Rutte en De Jonge met versoepelingen Bekijk de persconferentie van 20 april door Mark Rutte en Hugo de Jonge over de versoepelingen terug bij Gids.tv. Kijk hierboven op dinsdag 20 april vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Slechts een week na het presenteren van het 'openingsplan' zijn demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge alweer terug met een nieuwe persconferentie - en dit keer met goed nieuws. AvondklokDe heren politici zullen een aantal versoepelingen aankondigen. Zo wordt de bezoekregeling thuis verruimd, mogen terrassen onder bepaalde voorwaarden weer openen én wordt de avondklok afgeschaft. Het lijken misschien broodkruimels, maar toch zijn het versoepelingen waar de Nederlandse samenleving al tijden naar smacht. Kijk hierboven op dinsdag 20 april vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de persconferentie van Rutte en De Jonge van dinsdag 13 april terugkijken. Bekijk ook Beau: Hugo de Jonge positief over vakantie vieren, Mark Rutte is voorzichtiger Bekijk deze video » Even Tot Hier gemist? K3 zingt over luchtkastelen Hugo de Jonge (video) Bekijk deze video » Persconferentie Rutte over versoepelingen: wat kunnen we verwachten? (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie 20 april van Rutte en De Jonge met versoepelingen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie 20 april van Rutte en De Jonge met versoepelingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier