Video: Lil' Kleine & Jaimie Vaes genieten op het terras: "Lekker dit!"

Video: Lil' Kleine & Jaimie Vaes genieten op het terras: "Lekker dit!"

Lil' Kleine geniet dinsdag met zijn verloofde Jaimie Vaes op het terras. Samen eten ze oesters in het zonnetje. Jaimie Vaes, die onlangs in een interview liet weten dat het koppel een vurige relatie heeft met veel ups en downs, deelt het gezellige moment op Instagram. Bekijk de Instagram Story hieronder.

Video: <em>Lil' Kleine</em> &amp; <em>Jaimie Vaes</em> genieten op het terras: &quot;Lekker dit!&quot; Lil' Kleine geniet dinsdag met zijn verloofde Jaimie Vaes op het terras. Samen eten ze oesters in het zonnetje. Jaimie Vaes, die onlangs in een interview liet weten dat het koppel een vurige relatie heeft met veel ups en downs, deelt het gezellige moment op Instagram. Bekijk de Instagram Story hieronder. Bekijk ook Jaimie: In the Vaes Lane seizoen 2 binnenkort te zien bij Discovery + Bekijk deze video » Jaimie Vaes open over vurige relatie met Lil' Kleine: "We zijn aan elkaar gewaagd" Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Lil' Kleine & Jaimie Vaes genieten op het terras: "Lekker dit!"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Lil' Kleine & Jaimie Vaes genieten op het terras: "Lekker dit!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier