Zien: Olcay Gulsen pakt stalker aan op terras: "Wat doe jij daar!?"

Zien: Olcay Gulsen pakt stalker aan op terras: "Wat doe jij daar!?"

In het programma Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Bizarre leugens
De stalker van Susan verspreidt bizarre leugens over haar. Olcay Gulsen pakt haar in het SBS6-programma flink aan in de hoop dat ze zal stoppen... Maar lukt dit ook? Bekijk een fragment van de aflevering van dinsdag 20 april hieronder.

Gestalkt is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Olcay Gulsen</em> pakt stalker aan op terras: &quot;Wat doe jij daar!?&quot; In het programma Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Bizarre leugensDe stalker van Susan verspreidt bizarre leugens over haar. Olcay Gulsen pakt haar in het SBS6-programma flink aan in de hoop dat ze zal stoppen... Maar lukt dit ook? Bekijk een fragment van de aflevering van dinsdag 20 april hieronder. Gestalkt is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Olcay Gulsen over succes nieuwe make-up Miracle Blur: "Hoe tof is dat" Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis: Olcay Gulsen krijgt verantwoordelijke taak Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Olcay Gulsen pakt stalker aan op terras: "Wat doe jij daar!?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier