Chantal Janzen kickt op foutjes op het podium :"Red je reet maar" (Road to Rotterdam)

Chantal Janzen kickt op foutjes op het podium :"Red je reet maar" (Road to Rotterdam)

Bekijk de videoclip van de Nederlandse inzending: Jeangu Macrooy - Birth Of A New Age.

Begin maart zag je de eerste aflevering van Road to Rotterdam. In deze zesdelige YouTube-serie nemen we een exclusief kijkje achter de schermen bij de voorbereidingen voor het Eurovisie Songfestival. Chantal Janzen vertelt dat foutjes maken op het podium kan voorkomen, maar dat lijkt ze niet erg te vinden. Bekijk hieronder Road to Rotterdam aflevering 4.

De tekst gaat verder onder de video.

<em>Chantal Janzen</em> kickt op foutjes op het podium :&quot;Red je reet maar&quot; (Road to Rotterdam) Bekijk de videoclip van de Nederlandse inzending: Jeangu Macrooy - Birth Of A New Age. Begin maart zag je de eerste aflevering van Road to Rotterdam. In deze zesdelige YouTube-serie nemen we een exclusief kijkje achter de schermen bij de voorbereidingen voor het Eurovisie Songfestival. Chantal Janzen vertelt dat foutjes maken op het podium kan voorkomen, maar dat lijkt ze niet erg te vinden. Bekijk hieronder Road to Rotterdam aflevering 4. De tekst gaat verder onder de video. Foutjes op het podiumIn deze aflevering vertellen de vier presentatoren hoe het is om zich voor te bereiden op een show van meer dan drie uur. Ook nemen we een kijkje achter de schermen bij de opbouw in Rotterdam Ahoy én zien we hoe de opname van een postcard-video in zijn werk gaat! Chantal Janzen laat weten dat er geen foutjes gemaakt mogen worden, maar als het gebeurt vindt ze het niet erg: "Red je reet maar." Dat is Chantal gewend vanuit het theater. Bekijk hierboven de vierde aflevering van de YouTube-serie Road to Rotterdam. Bekijk ook Bekijk songfestivalserie Road to Rotterdam afl. 2: Jan Smit is een stuk rustiger Bekijk deze video » Afrojack over pauze-act Songfestival 2021: "Het is heel vet!" Bekijk deze video »
Show :
Chantal Janzen kickt op foutjes op het podium :"Red je reet maar" (Road to Rotterdam)

Foutjes op het podium
In deze aflevering vertellen de vier presentatoren hoe het is om zich voor te bereiden op een show van meer dan drie uur. Ook nemen we een kijkje achter de schermen bij de opbouw in Rotterdam Ahoy én zien we hoe de opname van een postcard-video in zijn werk gaat! Chantal Janzen laat weten dat er geen foutjes gemaakt mogen worden, maar als het gebeurt vindt ze het niet erg: "Red je reet maar." Dat is Chantal gewend vanuit het theater.

Bekijk hierboven de vierde aflevering van de YouTube-serie Road to Rotterdam.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen kickt op foutjes op het podium :"Red je reet maar" (Road to Rotterdam) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier