Eric Meijers over Super League in PowNed: "De rijke clubs bepalen de koers"

Eric Meijers over Super League in PowNed: "De rijke clubs bepalen de koers"

De twaalf Europese clubs met het meeste zakgeld vinden zichzelf de grootste en starten een Super League. Daarin draait het eigenlijk alleen nog maar over geld. De echte voetbalfans zijn niet blij en ook UEFA, FIFA en de KNVB zien hier ook geen toekomst in. Voetballiefhebber Eric Meijers ziet dat wel gebeuren: "Uiteindelijk is het de rijkste clubs bepalen de koers. Maar er is een bom ontploft bij UEFA."

Bekijk de video van PowNed hieronder.

<em>Eric Meijers</em> over Super League in <em>PowNed</em>: &quot;De rijke clubs bepalen de koers&quot; De twaalf Europese clubs met het meeste zakgeld vinden zichzelf de grootste en starten een Super League. Daarin draait het eigenlijk alleen nog maar over geld. De echte voetbalfans zijn niet blij en ook UEFA, FIFA en de KNVB zien hier ook geen toekomst in. Voetballiefhebber Eric Meijers ziet dat wel gebeuren: "Uiteindelijk is het de rijkste clubs bepalen de koers. Maar er is een bom ontploft bij UEFA." Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Vitesse-fan Marcel van Roosmalen over verloren bekerfinale: ''Heel jammer'' Bekijk deze video » Erik Ten Hag over winst bekerfinale: ''Onze ploeg heeft zo'n mentale kracht'' Bekijk deze video »
Amusement :
Eric Meijers over Super League in PowNed: "De rijke clubs bepalen de koers"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eric Meijers over Super League in PowNed: "De rijke clubs bepalen de koers" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier