Zien: Jury in Verenigde Staten staat voor moeilijke beslissing over dood George Floyd

Zien: Jury in Verenigde Staten staat voor moeilijke beslissing over dood George Floyd

Vier weken geleden begon in de Verenigde Staten de rechtszaak over de dood van George Floyd. Vandaag komt er dan eindelijk een uitspraak over de zaak. Na een rechtszaak van weken is het nu aan de jury om met een oordeel te komen. Voor de advocaat van de beruchte agent is het duidelijk: "De schuld ligt niet bij de agent, we moeten kijken naar andere zaken die meespeelden."

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Zien: Jury in <em>Verenigde Staten</em> staat voor moeilijke beslissing over dood <em>George Floyd</em> Vier weken geleden begon in de Verenigde Staten de rechtszaak over de dood van George Floyd. Vandaag komt er dan eindelijk een uitspraak over de zaak. Na een rechtszaak van weken is het nu aan de jury om met een oordeel te komen. Voor de advocaat van de beruchte agent is het duidelijk: "De schuld ligt niet bij de agent, we moeten kijken naar andere zaken die meespeelden." Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Zien: Barack Obama reageert op dood George Floyd en protesten in VS Bekijk deze video » Hologram van George Floyd geprojecteerd op omstreden monument (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: Jury in Verenigde Staten staat voor moeilijke beslissing over dood George Floyd


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jury in Verenigde Staten staat voor moeilijke beslissing over dood George Floyd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier