Opsporing Verzocht gemist? Bewoner ‘Polenhotel’ gestoken door overvallers Best

Opsporing Verzocht gemist? Bewoner ‘Polenhotel’ gestoken door overvallers Best

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Bewoner ‘Polenhotel’ gestoken door overvallers <em>Best</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 april terugkijken. Op vrijdag 8 januari worden twee mannen binnengelaten in een pand waar op dat moment Poolse arbeidsmigranten wonen. De mannen spelen met de bewoners een potje pingpong. Niet veel later lopen de twee mannen richting een kamer waar zij vervolgens een bewoner bedreigen en steken met een mes. Vervolgens gaan de twee daders ervandoor met wat geld en zijn telefoon. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Bewoner ‘Polenhotel’ gestoken door overvallers Best

Op vrijdag 8 januari worden twee mannen binnengelaten in een pand waar op dat moment Poolse arbeidsmigranten wonen. De mannen spelen met de bewoners een potje pingpong. Niet veel later lopen de twee mannen richting een kamer waar zij vervolgens een bewoner bedreigen en steken met een mes. Vervolgens gaan de twee daders ervandoor met wat geld en zijn telefoon.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Bewoner ‘Polenhotel’ gestoken door overvallers Best of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier