Kees van der Spek: Oplichters aangepakt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Oplichters Aangepakt: Kees grijpt voortvluchtige oplichter Bekijk deze video » Oplichters Aangepakt: Kees maakt zich met handboeien vast aan voortvluchtige Remco Bekijk deze video » Kees van der Spek is terug met een nieuw seizoen waarin hij met de verborgen camera de wijde wereld intrekt, op zoek naar oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen. Het resultaat is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 5. OnthullingenNiet alleen in het buitenland, maar ook op eigen bodem doet Van der Spek spraakmakende onthullingen. Dat leidt soms tot pittige confrontaties met de oplichters. BestolenKees en zijn team komen in deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen in contact met twee mannen die voor zes ton zijn bestolen door een jeugdvriend. MegafraudeDeze jeugdvriend blijkt een van de grootste en bekendste oplichters van Nederland te zijn. Hij staat zelfs internationaal gesignaleerd, omdat hij nog vierenhalf jaar celstraf moet uitzitten voor een megafraude. Valse naamSamen met een privédetective ontdekt Kees dat de crimineel onder valse naam aan de Spaanse Costa huisjes verhuurt. Oplichters Aangepakt: Kees van der Spek terug met nieuw seizoen Bekijk deze video »
Uitzending :
Kees van der Spek: Oplichters aangepakt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Kees van der Spek is terug met een nieuw seizoen waarin hij met de verborgen camera de wijde wereld intrekt, op zoek naar oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen. Het resultaat is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 5.

Onthullingen
Niet alleen in het buitenland, maar ook op eigen bodem doet Van der Spek spraakmakende onthullingen. Dat leidt soms tot pittige confrontaties met de oplichters.

Bestolen
Kees en zijn team komen in deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen in contact met twee mannen die voor zes ton zijn bestolen door een jeugdvriend.

Megafraude
Deze jeugdvriend blijkt een van de grootste en bekendste oplichters van Nederland te zijn. Hij staat zelfs internationaal gesignaleerd, omdat hij nog vierenhalf jaar celstraf moet uitzitten voor een megafraude.

Valse naam
Samen met een privédetective ontdekt Kees dat de crimineel onder valse naam aan de Spaanse Costa huisjes verhuurt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kees van der Spek: Oplichters aangepakt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier