Marion Koopmans in Op1 over Janssen-vaccin: "Er kan af en toe iets stagneren"

Marion Koopmans in Op1 over Janssen-vaccin: "Er kan af en toe iets stagneren"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marion Koopmans</em> in <em>Op1</em> over Janssen-vaccin: &quot;Er kan af en toe iets stagneren&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 april terugkijken bij Gids.tv. Wat nou als er straks wel dingen misgaan met het Janssen-vaccin? Dit vaccin is momenteel goedgekeurd, maar er is nog weinig bekend over de bijwerkingen. OMT-lid Marion Koopmans geeft aan dat we in een tijd zitten waarin er dingen mis kunnen gaan. "We moeten realistisch zijn. Er kan af en toe iets stagneren", aldus Koopmans. Dat weegt volgens haar echter niet op tegen de hoeveelheid vaccinaties die er gezet kunnen worden. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marion Koopmans in Op1 over Janssen-vaccin: "Er kan af en toe iets stagneren"

Wat nou als er straks wel dingen misgaan met het Janssen-vaccin? Dit vaccin is momenteel goedgekeurd, maar er is nog weinig bekend over de bijwerkingen. OMT-lid Marion Koopmans geeft aan dat we in een tijd zitten waarin er dingen mis kunnen gaan. "We moeten realistisch zijn. Er kan af en toe iets stagneren", aldus Koopmans. Dat weegt volgens haar echter niet op tegen de hoeveelheid vaccinaties die er gezet kunnen worden.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marion Koopmans in Op1 over Janssen-vaccin: "Er kan af en toe iets stagneren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier