Trailer: Voor Elkaar Gemaakt met Beau van Erven Dorens woensdag te zien bij RTL 8

Trailer: Voor Elkaar Gemaakt met Beau van Erven Dorens woensdag te zien bij RTL 8

Felix, gespeeld door Matthijs van de Sande Bakhuyzen, geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan; hij is gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een date door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Ook Beau van Erven Dorens heeft een rolletje te pakken. Bekijk de trailer van Voor Elkaar Gemaakt hieronder.

Voor Elkaar Gemaakt is woensdag 21 april om 20:28 uur bij RTL 8 te zien. Je kunt Voor Elkaar Gemaakt streamen via ondermeer Videoland en Netflix.

Trailer: <em>Voor Elkaar Gemaakt</em> met <em>Beau van Erven Dorens</em> woensdag te zien bij RTL 8 Felix, gespeeld door Matthijs van de Sande Bakhuyzen, geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan; hij is gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een date door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Ook Beau van Erven Dorens heeft een rolletje te pakken. Bekijk de trailer van Voor Elkaar Gemaakt hieronder. Voor Elkaar Gemaakt is woensdag 21 april om 20:28 uur bij RTL 8 te zien. Je kunt Voor Elkaar Gemaakt streamen via ondermeer Videoland en Netflix. Bekijk ook Beau vraagt Frans Bauer naar vaccinatie overleden vader: ‘Wat een flater’ Bekijk deze video » Laatste aflevering Beau in Floradorp: Beau haalt stunts uit op scootmobiel Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Voor Elkaar Gemaakt met Beau van Erven Dorens woensdag te zien bij RTL 8


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Voor Elkaar Gemaakt met Beau van Erven Dorens woensdag te zien bij RTL 8 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier