Fajah Lourens: "Mijn borsten zijn lek, siliconen in mijn lymfen" (video)

Fajah Lourens: "Mijn borsten zijn lek, siliconen in mijn lymfen" (video)

Tijdens de speciale borsten-uitzending van de 5 Uur Show vertelt Fajah Lourens over de borstvergroting die ze op haar 20e deed en waar ze uiteindelijk best wel spijt van kreeg: "Ze zijn gewoon heel erg groot en iedereen sprak alleen maar met mijn tieten."

'Siliconen zijn lek'
De fitnessgoeroe besloot vervolgens haar borsten te verkleinen, waar ze vervolgens ook weer spijt van kreeg: "Daar heb ik hele lelijke littekens aan overgehouden." Tot overmaat van ramp zijn de siliconen nu ook nog eens voor de tweede keer lek: "Ik ben inmiddels vijf keer geopereerd en ik moet nu weer. De siliconen zitten ook in mijn lymfen." Bekijk het fragment van de 5 Uur Show hieronder.

<em>Fajah Lourens</em>: &quot;Mijn borsten zijn lek, siliconen in mijn lymfen&quot; (video) Tijdens de speciale borsten-uitzending van de 5 Uur Show vertelt Fajah Lourens over de borstvergroting die ze op haar 20e deed en waar ze uiteindelijk best wel spijt van kreeg: "Ze zijn gewoon heel erg groot en iedereen sprak alleen maar met mijn tieten." 'Siliconen zijn lek'De fitnessgoeroe besloot vervolgens haar borsten te verkleinen, waar ze vervolgens ook weer spijt van kreeg: "Daar heb ik hele lelijke littekens aan overgehouden." Tot overmaat van ramp zijn de siliconen nu ook nog eens voor de tweede keer lek: "Ik ben inmiddels vijf keer geopereerd en ik moet nu weer. De siliconen zitten ook in mijn lymfen." Bekijk het fragment van de 5 Uur Show hieronder. De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Patricia Paay: "Mijn borsten zijn te groot en te zwaar" (video) Bekijk deze video »
TV :
Fajah Lourens: "Mijn borsten zijn lek, siliconen in mijn lymfen" (video)

De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fajah Lourens: "Mijn borsten zijn lek, siliconen in mijn lymfen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV